Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Sunday, September 8, 2013

Muzium Coklat Di Kota Damansara

Aku berpeluang mengadakan lawatan ke Muzium Coklat Kota Damansara tidak lama dulu selepas beberapa kali berurusan dengan pemilik/person in charge (Azwan) disitu.

Kerterujaan bertambah bila diberitahu yang di Muzium Coklat nanti ada jualan coklat 30% lebih murah dari harga pasaran di Airport Duty Free. Tidak semurah harga di Langkawi atau Labuan tapi lebih murah berbanding harga di airport-airport di Malaysia. Sebenarnya company ni kiranya distributor untuk coklat-coklat import. Hah macam tulah.. Nak tanya lebih-lebih aku segan.

Kalau nak tahu, aku beberapa kali juga tersesat bila ke sini sebabnya map pertama yang diWhatApps oleh En. Azwan tu map lama rasanya. Jadi aku terpaksa google dan akhirnya map mengatakan di tempat lain.
Muzium ni rupanya dekat jer dengan uptown Damansara.

DR Group Holdings Sdn Bhd
MSB 2, Jalan Teknologi 3/4
Seksyen 3, Kota Damansara, Selangor


 Sampai disana memang penuh dengan rombongan sekolah terutama murid-murid tadika. Hehe...

Okeh jom layan gambar.












sedang memberi penerangan







demo membuat coklat












 Kalau ade masa, bolehlah berkunjung kesini. Bayaran masuk tidak dikenakan ya...


No comments:

Post a Comment