Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Thursday, July 31, 2014

Hari Raya Ke Empat

Meh kasut moh kite bergambo.. 


Tuan punye kasut redho bekerja di hari raya sambil menatap rakan-rakannya memasing dok posing sakan dalam FB. 
Hahaha.. 
Silap siapa? 
Silap sendiri sebab taknak apply cuti lebih-lebih.. 
:P

Sobss...Sobsss

Friday, July 25, 2014

Salam Lebaran 1435H

 Mula-mula nak bagi ucapan pakai kad ni... Tapi nampak aksi orang menendang sambil pegang payung.. Hish tak jadilah.. Kikiki..
Gigih tak bawak baju kurung untuk berphotoshoot? Kikiki


Pilih gambar ni pulak. Adoi ramai la pula umat disana... Cancel
Scroll ke bawah lagi yer....




Haaaa... Amik yang nilah.. Hehehe Aku di Eifel Tower, Paris... Waaa ada tulisan cek Ciner. Nantikan post aku yang lain nanti......kalau rajin


Ok!
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang membaca blog yang tak seberapa ni. 
Terima kasih sebab sempat singgah. 
Seperti biasa mood menulis atau letakkan gambar dah kelaut. Hehehe
Mohon ampun segala salah silap saya sepanjang saya berbelog ni. 
Dan paling penting, bawa kereta hati-hati dan selamat sampai ditempat yang dituju.
 

p/s : Persiapan raya tahun ni macam biasa saja. Takde havoc, takde shopholics atau diva. Simple, sempoi dan yang penting masa post ni diupdate aku tak sempat buat kuih lagi. Hehehe.. Esok (Sabtu) pulun habis-habisan.

Sama seperti tahun-tahun lepas, aku bertindak sebagai penjaga opis. Ye betul raya ke empat aku sudah kembali bekerja. Kedekut cuti kekdahnya. Hihihi..