Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Tuesday, May 9, 2017

Open Trip Ke Surabaya

Assalamualaikum/ Hi korang.
Ada sesiapa ada wishlist nak ke Bromo/Ranu Kombolo n Ijen tapi sampai sekarang still wishlist. Jom realisasikan wishlist korang tu. Kita share cost transport + jeep dan sebagainya ke Ranu Kombolo, Bromo dan Ijen

Date: 26/8/2017-3/9/2017
Flight Surabaya (Return) 


Main plan ke sampai Ranu Kumbolo (boleh tengok cerita 5cm), Bromo dan Ijen dan Pulau Madura
Dalam trip ni ada hiking, sightseeing, air terjun, sunrise, sunset, cuci mata dan sebagainya.
kalau berminat boleh email saya...

yang pasti korang akan dapat kawan baru, pengalaman baru, trip bromo/ijen maybe biasa-biasa je tapi ada add on yang menarik tau.. Nak tau? Jom la join kami

izza_dude06@yahoo.com