Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Tuesday, August 6, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf jika ada terkasar bahasa, tersalah sangka atau terlanjur perilaku. Thanks sebab membaca belog saya yang tak seberapa ni. (^^)

6 comments:

  1. 1st, cantik gambar hehehe

    Selamat hari raya, beb...maaf zahir batin..kalau buat open house jgn lupa jemput kitaorang di sini ;)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya izza, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  3. Zilla...malussss la pulak.. macam salam perantauan tak? hihihi
    maaf zahir dan batin yea.. Insya Allah kalau bt open house akan dijemput awak2 semua..

    ReplyDelete
  4. PM.. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir dan batin. Nanti plan yang ke pulau itu pula ya.. saya mau IKUT!!! hihihi

    ReplyDelete
  5. Izza,

    lama betul JM tak singgah sini. SElamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin jugak..cantik gambar..kat mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM Selamat Hari Raya. Situlah Pasir Berbisik di Surabaya.. :)

      Delete