Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Friday, May 10, 2013

Amazing Thailand - Hadyai Last Day

Selepas check out kami sepakat menjamu selera di Hamid Restaurant berhampiran hotel kami. Kami sepakat amik van kat Tune Hotel untuk hantar kami ke airport..
Dalam RM 40. Oklah kot bahagi dengan partner in crime lain.. hehehe

amacam van dia.. macam disko tak?



Info
-Boleh dikatakan ramai orang putih/mat salleh mengatakan orang Thailand ni rude/biadap dan sebagainya. Tapi kami sekumpulan simpulkan bahawasanya mereka tidak biadap/rude atau seangkatan dengannya tapi tegas dengan pendirian sendiri. Contoh mat salleh nak kurangkan harga masa naik tuk-tuk tapi mereka tetap tegas dengan harga mereka dan ada situasi dimana mat salleh ni disuruh duduk dibelakang tapi kemudian beralih kedepan.. nampak mereka macam nak bergaduh tapi pemandu van tu tegas menyuruh mat salleh beralih kebelakang. Mungkin diulangi mungkin ini menyebabkan mereka tidak dijajah oleh mana-mana kuasa. =)
-Public toilet walau dikawasan ramai orang, mereka bolehlah diberi 5/5 bintang sebab sangat bersih

-err yang lain iools tak ingat.. nanti kalau ingat aku reedit balik entry ni.. Daaaa



No comments:

Post a Comment