Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Tuesday, March 8, 2016

Post entry via handphone

Aku tahu ada beberapa apps yang membolehkan blogger update entry via handphone tapi aku tak pernah ambil tahu dan tak pernah bertanya dengan sesiapa...

Tapi hari ni terbukak pula pintu hati nak try apps blogger ni.. ok ke idak...

kalau ok.. senanglah aku nak update entry.. hihihi...

Apps blogger ni korang leh download diplay store hp korang... Harap membantu kawan-kawan semua

2 comments:

  1. saya pun tak pernah tau izza...hp pun hidup segan mati tak mau, macam mana nak update via hp? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp banyak typpo zilla!! hahaha
      sbb jejari makin gumuk

      Delete