Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Saturday, September 20, 2014

Berjimba Di Mabul - Boleh Bah Kalau Kau Part 5

Seawal 4 pagi aku dah bangun. Semporna dah subuh gitu. Aku mencari sunrise di Semporna dan alhamdulillah berjaya.

Nilah view sunrise dari pintu hostel kami. Pakai henpon je so nampak pecah sikit gambor tu.

Usai kami breakfast dan transport pun dah sampai maka tibalah masa kami meninggalkan Semporna untuk ke Tawau dan kemudiannya kembali ke Kuala Lumpur.

Meh refresh balik apa yang aku buat disana. Aku suka gambar-gambar dibawah ni. 











Sampai di airport Tawau, kenkawan lain sibuk membeli belah. Sori kawan-kawan jadual agak pack sampai kamu semua tak sempat membeli belah.

Disebabkan nasib pesawat MH 370 masih lagi tidak diketahui atau di airport Tawau kawalan agak ketat. Setiap orang diperiksa dengan teliti dan si A tidak lepas security check bila IC tebuknya dipersoal.

Overall aku puas hati dengan trip ni sebab semua dibuat seperti dirancang.  

Bajet keseluruhan

RM 830 tak termasuk tiket flight dan shopping

-Pakej 3 hari 2 malam
-Transport dari Tawau-Semporna-Tawau
-Bot ke Bohey Dulang
-Discovery Scuba Diving
-Makanan tambahan di Mabul
-Barbeque
-Hostel di Semporna
-T-shirt (ni aku sakit hati sebab salah size)
-Fridge magnet untuk semua orang tapi aku buat kat Kuala Lumpur
-Jajan 

-apa lagi eh? dah luper.. Hiks


 

No comments:

Post a Comment