Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Monday, December 15, 2014

Wishlist 2015 - Berangan dan terus berangan

Berangan tak salah kan? 
Berangan free kan
Tapi bila jadi kenyataan mesti best!
Ok ni hasil berangan aku untuk tahun 2015
Siapa nak follow andai termakbul angan2 tu?

Istanbul  - Bursa - Pamukkale - Cappadocia - Bolu 
Belum details, belum ada iti, belum ada bajet 
Cuma BERANGAN saja


Gambar dibawah ni semua ihsan unkel gogel
Hot Ballon in Cappadocia

Hot Ballon in Cappadocia
Hot Ballon in Cappadocia
                                                                               
Kolam air panas di Pamukkale cotton castle

10 comments:

  1. takpe setiap menda kene mula dgn angan2 dulu kan... all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah!! gumbira ada yang support (^^)

      Delete
  2. Izza..x salah berangan dengan angan-angan lah akan menjadi kenyataan..Jom!! include me in jika angan2 menjadi kenyataan hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah JM. Kalau jadi kenyataan akan diwar-warkan.. (^ ^)

      Delete
  3. jom sama2 berangan..salah satu wish list saya juga..salam kenal, ya?

    jalanjalanpusingpusing.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nanti dah pergi, terus plan untuk paling sikit 2, 3minggu sebab banyak sangat benda nak tengok di Turki. Confirm tak puas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin!! Insya Allah tapi macam tak cukup cuti jer nak pergi 2-3 minggu..
      Thanks juga info2 yang ada dalam blog sis

      Delete
  5. nak join berangan jugak!! teringin nak gi istanbul lepas tengok cite "istanbul aku datang" hehehe

    ReplyDelete