Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Thursday, July 31, 2014

Hari Raya Ke Empat

Meh kasut moh kite bergambo.. 


Tuan punye kasut redho bekerja di hari raya sambil menatap rakan-rakannya memasing dok posing sakan dalam FB. 
Hahaha.. 
Silap siapa? 
Silap sendiri sebab taknak apply cuti lebih-lebih.. 
:P

Sobss...Sobsss

6 comments:

  1. alaa kena kerja ke.. namo sedey..
    CT tak beraya mana pun. mengulat atas katil ngadap laptop hihihiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. minta cuti sehari jer.. nilah jadinya.. hikss...

      Delete
  2. kasut baru ke tu izza?? hahaha..
    relax bah, saya ne raya ke 3 dah terpacak kat opis ne...nak lari pun tak lepas sebab TKP pun dah start kerja...masa yg ada kita ngulor..ngulor....dan ngulorrrr..bila lagi kan nak buat aktiviti mcm ne?? hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kasut tu idaklah baru sesangat tapi saje nak ajak kasut tu bershoefie.. huhuhu..
      aha..bila kebosanan melanda itu yang memacam idea terkeluar.. adesss

      Delete
  3. Selamat hari raya izza, jgn sdih2 raya kan sebulan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya JM. Tak sedih pun cuma bhosang dalam opis nan sejuk ni.. :)

      Delete