Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Thursday, January 2, 2014

Beklog Percutian 2013

Beklog balik tahun  2013, banyak rupanya aku bercuti sama ada dalam negara (ada yang aku malas nak senaraikan) atau luar negara. Puh patutlah dah kene verbal warning manja dari ketua jabatan. Okeh bos tahun 2014 saya akan kurangkan cuti-cuti saya.. Sobssss.. Insya Allah...

Kalau nak ikutkan pencapaian dari segi cuti sebelum ni
-berjaya ke negara lain selain Indonesia. Hehehe orang lain, dah tinggalkan jejak merata dunia..aku masih dalam Asia Tenggara. Takpe pelan-pelan kayuh..Kikiki
-berjaya ke negara asing sendirian.. Maksudnya pergi atau balik asing-asing pastu meet up kat meeting point.
-berjaya naik kesemua pengangkutan awam dalam Malaysia. Hah.. sila bagitahu apa? Semua iools dah naik tahun ni. Yeay. Poyo sudah
-berjaya membina rangkaian kawan baru. Ini iools suka. Alhamdulillah, tak jumpa lagi kenkawan yang pelik-pelik sepanjang berjalan ni
-berjaya membina badan... Wahh!!! ini ioolss tak suka.. Nehi!! nehi!!

1. Krabi Hadyai di Thailand




2. Surabaya, Bromo, Malang, Surabaya Indonesia

3. Penyu  Bertelur dan Mencandat Sotong di Terengganu


4. Kota Kinabalu

5. Kuching, Sarawak

6. Ho Chi Minh City, Vietnam

7. Johor, Singapore, Batam

8. Lopburi, Kanchanaburi, Sangkhlaburi, Bangkok, Thailand
Trip akhir 2013. Nampaknya aku ter...ter...ter jatuh chenta dengan Thailand :P

4 comments:

  1. wah gigih post 5.54am tu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kite x setting time blog ni.. tak de makna nak gigih pagi2 buter.. kikiki

      Delete
  2. Last trip tu mesti join pm dan zilla kan bestnya. Lama betul jm tak sggah blog ni byk citer tertinggal

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp JM. Kite pengjoin tegar.. Kalau awak nak tunggu entry kite pasal Thailand lama lagi kot.. leh tgk blog Zilla n PM. Sama rasanya

      Delete