Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Wednesday, November 6, 2013

Teaser - Berhari Raya Di Kuching

Teaser?? Adoilah ni iklan lapuk pok...pok....

Okeh nampaknya banyak cuti tahun ni aku tak plan. Mendadak jer datang. Sama macam percutian aku di Kuching ni. Ketua Jabatan dah jeling-jeling dah ni.. Huhuhu...

Bermula Razat post kat FB pasal MAS buat sale, aku like pastu lepas beberapa conversation dengan Razat... dia terus beli. Yerlah why not RM 76/return. Naik MAS makcik... Hohohoho. Motip tak pernah naik MAS... Larikkkkkk

So bermulalah hari kami start pikirkan tema, hotel dan sebagainya. Trip aku sebelum ni mana nak ada bertema bagai tapi sesekali boleh jugak... Hehe..Tapi malam sebelum bertolak aku cakap aku malas la nak pakai baju bertema. Rimas kot pakai baju tu..

Tapi hasilnya????


























                                                                   
Berbaju kurung

No comments:

Post a Comment