Tolong Klik Kalau Sayang Saya :)

Saturday, January 1, 2011

Azam thn nih

Happy New Year all.. (ade ke pembaca nih)
Setiap thn pasang azam tapi byk yg tak tercapai berbanding yang tercapai.. hehe.. so kene pasang azam balik supaya tercapai..

1. Gerenti la nak menambahbaikan dalam kerjaya sekarang. Sekarang N17.. kalau boleh nak lompat g N27/S27 atau setarap takpun lompat lebih tinggi sampai setarap ngn degree yg ada iaitu  N41/S41.. wawawa I wish....
-meh nak citer sikit pasal kerja aku skrg nih.. aku dulu kengkadang mmg rasa x puas ati ngn apa yg ade skrg sbb of kos gaji sikit berbanding keje dulu n keje x mencabar minda.. haha tp skrg aku terpaksa redha ngn keje aku sbb ia sedikit sebanyak menolong aku bila aku kesusahan.. alhamdulillah..

2. Nak menguruskan badan yg semakin mengembang.. haha.. serius keje senang, ati senang so badan pun senang mengembang.. kalau leh nak keciKK sikit.. kalau byk pun best gak.. lalALA..

3. Nak wat homestay kt kg aku.. erm.. cukuplah 3 biji jer.. 2 biji utk disewakna dan 1 utk homestay... korang rasa ade ker org nak duduk ek?
latar belakang umah tuh.. 
-dlm kebun.. adelah pokok buah cam durian, langsat, rambutan, bacang, nangka, mempelam dll.. tak igtla sbb byk sgt pokok buah..
-dkt ngn pusat pelancongan Pasir Salak
-dlm kebun jadinya jenis perkampungan berselerak.. tp adalah 4-5biji umah sedara mara aku
-depan tuh tali air.. slalu org dtg memancing dll..
-nak kata dekat ngn tpt2 belajar rasanya jauh gak kot.. adelah dlm 2-3 tpt belajar..
erm mintak2 jadi buat..

4. Nak melancong.. haha.. ini projek mesti setiap tahun tp yg penting bajetnyer percutian.. nak pegi
-luar negara luar asia tenggara- korea/jepun
-luar negara asia tenggara - singapura/bangkok/surabaya
-dlm negara - kinabalu/kundasang/pulau perhentian/hutan belum.. ermmmmm
hehehe.. apa2pun semua bergantung pada faktor kewangan.. jalan sorang2 i x kisah..

No comments:

Post a Comment